Nova učinkovitost - novi val tehnologij v 7 slovenskih mestih

September 30, 2009 at 7:44 PM2102

Pa še eno vabilo… tudi tokrat v ne-angleškem jeziku… :)

msinv1

Spoštovani!

Vabimo vas, da se nam pridružite na dogodku Nova učinkovitost – novi val tehnologij v 7 slovenskih mestih. Tehnologijo in prednosti, ki jih pri­naša, vam bo približal kot še nikoli, saj bomo obiskali kar 7 slovenskih mest – Koper, Kranj, Ljubljano, Maribor, Mursko Soboto, Novo Gorico in Novo mesto. Najnovejše tehnologije bodo tako prišle dobesedno na vaš prag. Na prijetnih dogodkih z omejenim številom prostih mest boste spoznali izdelke Windows 7, Windows Server 2008 R2 in Exchange Server 2010 ter razvijalske tehnologije na novih platformah

Ob uradnem datumu predstavitve operacijskega sistema Windows 7 smo za skupnost strokovnjakov in razvijalcev za informacijske tehnologije pripravili posebne dogodke, ki bodo z bogatimi in privlačnimi vsebinami predstavili najnovejši namizni operacijski sistem Windows 7. Dogodki na različnih lokacijah bodo potekali vzporedno, ob istem času. Obenem pa vam želimo zagotoviti čim več informacij tudi o drugih dveh izdelkih, ki bosta nedvomno vplivala na vaše delo – strežniški operacijski sistem Windows Server 2008 R2 in sporočilni sistem Exchange Server 2010.

Slovenski strokovnjaki za informacijske tehnologije vam bodo v vašem domačem mestu predstavili prednosti, ki jih novi izdelki prinašajo v informa­cijska okolja podjetij vseh velikosti. Prav tako boste lahko spremljali prenose izbranih predavanj. Na dogodkih boste imeli priložnost spoznati predavatelje in predstavnike Microsoftovih partnerjev, prav tako pa je to enkratna prilož­nost za navezovanje stikov z drugimi strokovnjaki.

Več informacij o dogodku vam bomo posredovali v prihodnjih dneh.

Posted in: Microsoft

Tags: